АГРОСАЛОН Предлагаем сельскохозяйственную технику и запчасти от отечественных и зарубежных производителей.

Мотопомпа бензинова Кентавр ВБМ-4052

Код товара: 000066921
Наличие:
В наличии
Цена :
4 813,00 грн./шт
Количество:
  
Характеристики товара:
Бренд: Кентавр
Ємність паливного бака, л: 1,25
Висота підйому, м: 21
Габарити упаковки, мм: 385х290х300
Глибина забору, м: 8
Діаметр вихідного патрубка, мм / дюйм: 40/1,5
Діаметр вхідного патрубка, мм/дюйм: 40/1,5
Максимальна продуктивність, куб. м/год: 15
Максимальний діаметр частинок у воді, мм: 3
Маса нетто/брутто, кг: 9,5/10,0
Топливо: Суміш бензину з маслом для двотактних двигунів 40:1
Потужність, к.с.: 3,6
Робочий об'єм, куб. см: 52
Система запуска: ручний стартер
Тип двигателя: 2-тактний одноциліндровий
Тип охлаждения: Повітряне охолодження

Описание товара

Опис мотопомпи бензинової Кентавр ВБМ-4052

Бензинова мотопомпа Кентавр ВБМ-4052 являє собою переносний механічний пристрій, призначений для перекачування чистої та слабозабрудненої води з частинками діаметром до 3 мм. Ця бюджетна і практична модель допоможе розв’язати питання з водопостачання, поливу земельних ділянок середньої площі, зрошення, забору води з невеликих колодязів, водойм, басейнів, наповнення місткостей.

Складається виріб з одноциліндрового двотактного двигуна внутрішнього згоряння і відцентрового водяного насоса, закріпленого через амортизаційні подушки на стійкій металевій рамі. Самовсмоктувальний насос із чавунною крильчаткою здатний перекачувати воду з глибини до 8 м і піднімати на висоту до 21 м. Продуктивність пристрою безпосередньо залежить від висоти підйому води й може досягати 15 м³/год.

Перекачується вода за допомогою напірно-всмоктувальних рукавів, з’єднаних зі всмоктувальним і нагнітальним патрубками насоса діаметром 40 мм. Для надійності з’єднання в комплект входить набір хомутів, штуцерів, гайок і ущільнювачів.

Паливний бак у мотопомпи Кентавр ВБМ-4052 місткістю всього 1.25 л, але дуже економна витрата палива (300-330 г/год) дає змогу їй працювати без дозаправлення близько трьох годин. Працює пристрій на суміші бензину Аі-92 з маслом для 2-тактних двигунів у пропорції 40:1. Суміш рекомендується готувати безпосередньо перед використанням.

Компактні розміри й легка вага дають змогу без проблем переміщати виріб у зручне для його роботи місце й не створюють незручностей при зберіганні.

Висока якість деталей і частин мотопомпи дають споживачеві впевненість у довгостроковій і безвідмовній роботі інструменту.

На мотопомпу Кентавр ВБМ-4052 надається гарантія 24 місяці, яка діє по всій території України.

Оплата и доставка

Способы доставки
  • Новая Почта
  • Самовывоз
  • Автолюкс
  • Гюнсел
  • Ночной Экспресс
  • Повернення і обмін Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.
Способы оплаты
  • Безналичный расчёт
  • Наличный расчёт
  • Наложенный платеж
  • Предоплата
Новинки!
Код: 000200133
Нет в наличии
Код: 000195461
В наличии
Код: 000200130
Нет в наличии
Код: 000200130
В наличии
Код: 000192937
Нет в наличии