АГРОСАЛОН Предлагаем сельскохозяйственную технику и запчасти от отечественных и зарубежных производителей.

Мотопомпа бензинова Кентавр КБМ80ГКР

Код товара: 000120109
Наличие:
Нет в наличии
Цена :
12 272,00 грн./шт
Количество:
  
Характеристики товара:
Бренд: Кентавр
Ємність паливного бака, л: 3,6
Висота підйому, м: 26
Габарити упаковки, мм: 560х445х465
Глибина забору, м: 8
Датчик низького рівня масла в двигуні: Є
Діаметр вихідного патрубка, мм / дюйм: 80/3
Діаметр вхідного патрубка, мм/дюйм: 80/3
Максимальна продуктивність, куб. м/год: 60
Максимальний діаметр частинок у воді, мм: 30
Маса нетто/брутто, кг: 36,0/38,0
Мінімальна витрата палива, гр/кВт*год: 380
Обсяг масла в картері, л: 0,6
Топливо: Бензин Аі-92
Потужність, к.с.: 6,5
Робочий об'єм, куб. см: 196
Система запуска: ручний стартер
Тип двигателя: 4-тактний одноциліндровий
Тип охлаждения: Повітряне охолодження

Описание товара

Опис мотопомпи бензинової Кентавр КБМ80ГКР

Мотопомпа бензинова КБМ-80ГКР ТМ «Кентавр» - потужний бензиновий насос для перекачування чистої та слабко забрудненої води, а також надійний помічник для відкачування брудної, густої води з різними домішками, такими як водорості, щебінь, дрібне сміття й іншими сторонніми предметами, діаметр яких не перевищує 28 мм. Допоможе осушити затоплені території, об'єкти, вирішити завдання з водопостачанням, поливом земельних ділянок, зрошенням, забором води з колодязів, водоймищ, басейнів, наповнення ємностей, використовується під час гасіння вогнищ.

Мотопомпа КБМ-80ГКР ТМ «Кентавр» складається з двох основних вузлів, закріплених на міцній металевій рамі – потужного 4-тактного одноциліндрового двигуна внутрішнього згоряння об'ємом 196 см³ (потужність 6,5 к. с.) та відцентрового самозасмоктувального водяного насоса в алюмінієвому корпусі. Така простота і надійність гарантують тривалий термін служби виробу.

Високу функціональність насосу надають чавунні крильчатка і дифузор, які розраховані для роботи з брудною водою і перекачування її у великих обсягах. Мотопомпа КБМ-80ГКР ТМ «Кентавр» здатна забирати воду з глибини до 8 м і піднімати на висоту до 26 м. Продуктивність залежить від висоти підйому і ступеня забрудненості води та може досягати 60 м³/год. Насосна частина для швидкого розбирання і чищення не вимагає застосування якого-небудь інструмента.

Перекачувальні рукави під'єднуються до всмоктуючого і нагнітального алюмінієвих патрубків діаметром 80 мм Для надійності з'єднання рукавів з патрубками в комплект поставки входить набір хомутів, штуцерів, гайок і ущільнювачів. На всмоктуючому патрубку встановлений зворотний клапан. Для спрощення запуску зверху на насосі передбачена горловина для заливання води, щоб насос втягував воду зі шланга, а знизу - отвір для зливу води після роботи.

Працює мотопомпа КБМ-80ГКР ТМ «Кентавр» на бензині Аи-92, який заливають у бак ємністю 3,6 л. Витрата палива при цьому складає 380 г/кВт*год, що дозволяє працювати без дозаправки на протязі кількох годин.

Двигун захищений від використання без масла в картері аварійною системою. Вбудований датчик низького рівня масла блокує систему запалювання і двигун не працює.

Варто відзначити наявність у даної моделі великі змінні гумові колеса і рукоятки, які значно полегшують переміщення помпи.

Високоякісні суміші і сплави, які використовувалися під час виготовлення деталей і частин мотопомпи, дають споживачеві впевненість у довгостроковій роботі агрегата. На мотопомпу КБМ-80ГКР ТМ «Кентавр» надається 12 місячна гарантія , яка діє по всій території України.

Оплата и доставка

Способы доставки
  • Новая Почта
  • Самовывоз
  • Автолюкс
  • Гюнсел
  • Ночной Экспресс
  • Повернення і обмін Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.
Способы оплаты
  • Безналичный расчёт
  • Наличный расчёт
  • Наложенный платеж
  • Предоплата
Новинки!
Код: 000200133
Нет в наличии
Код: 000195461
В наличии
Код: 000200130
Нет в наличии
Код: 000200130
В наличии
Код: 000192937
Нет в наличии