АГРОСАЛОН Предлагаем сельскохозяйственную технику и запчасти от отечественных и зарубежных производителей.

Компресор Кентавр КР-5030В

Код товара: 000051104
Наличие:
Нет в наличии
Цена :
14 774,00 грн./шт
Количество:
  
Характеристики товара:
Бренд: Кентавр
Вес (кг): 63,6
Габарити паковання, мм: 1060х370х750
Максимальна споживана потужність, к.с. (КВт): 3,0 (2,3)
Максимальний тиск, атм: 8,0
Напруга живлення, В: 220
Обсяг ресивера, л: 50
Продуктивність, л/хв: 420
Система пуску двигуна: Редукційний клапан
Тип двигателя: Електродвигун
Тип компресора: Поршневий
Тип привода: Ремінний
Форм-фактор: Передвижной
Частота струму, Гц: 50

Описание товара

Опис компресора Кентавр КП-5030В

Компресор поршневий повітряний (ремінний) Кентавр КР-5030В - досить надійний та продуктивний енергетичний агрегат, призначений для стиснення і подачі повітря під високим тиском. Дана модель, продуктивність якої становить 400 літрів за хвилину, може використовуватися як в домашніх умовах, так і в невеликих майстернях в якості джерела енергії для інструментів і спеціального обладнання. Крім цього, приєднавши до компресора повітряного КР-5030В ТМ "Кентавр" спеціальні насадки, можна виконувати роботи з миття, продувки, а також фарбування.

Головною відмітною особливістю даної моделі є те, що передача механічної енергії від двигуна на вал повітряного насоса здійснюється за допомогою міцного ременя.

Акцентуємо увагу на тому, що повітряний фільтр поміщений в металевий корпус, що забезпечує захист фільтруючого елемента від пошкодження в процесі експлуатації виробу.

Для нагнітання повітря в ресивер, об'єм якого становить 50 літрів, використовується надійний двигун, забезпечений захистом від перегрівання та перевантаження, що в свою чергу подовжує термін експлуатації виробу в рази. Максимальна споживана потужність виробу становить 3,0 к.с. або 2,3 кВт.

Тиск в ресивері регулюється за допомогою регулятора. Для точного визначення тиску повітря як в самому ресивері, так і на виході, використовується манометр. Робота компресора Кентавр КР-5030В здійснюється в автоматичному режимі. Після того, як тиск повітря в ресивері досягне максимального значення 8 атм., система автоматики зупинить роботу виробу. Компресор увімкнеться автоматично у випадку зниження тиску повітря до мінімального встановленого рівня 6 атм. У разі необхідності, обумовленого робочим процесом, встановлені виробником максимальне і мінімальне значення тиску можна змінювати самостійно. Для зливання конденсату з ресивера використовується спеціальний клапан.

Компресор поршневий повітряний КП-5030В ТМ "Кентавр" простий в експлуатації і обслуговуванні. Чотири транспортувальних колеса забезпечують переміщення виробу легшим і зручнішим.

В комплект поставки компресора входять два повітряних фільтра, штуцер для відведення газів з картера повітряного насоса, чотири транспортувальних колеса, а також детальне керівництво з експлуатації.

На дану модель виробником встановлена гарантія 12 місяців, яка діє на всій території України.

Оплата и доставка

Способы доставки
  • Новая Почта
  • Самовывоз
  • Автолюкс
  • Гюнсел
  • Ночной Экспресс
  • Повернення і обмін Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.
Способы оплаты
  • Безналичный расчёт
  • Наличный расчёт
  • Наложенный платеж
  • Предоплата
Новинки!
Код: 000200133
Нет в наличии
Код: 000195461
В наличии
Код: 000200130
Нет в наличии
Код: 000200130
В наличии
Код: 000192937
Нет в наличии