АГРОСАЛОН Компанія АГРОСАЛОН пропонує сільськогосподарську техніку та запчастини від вітчизняних та іноземних виробників.

Сеялка пропашная СУПН-8 (СПУ-8)

Код товару: 47993731
Наявність:
Під замовлення
Ціна :
195 900,00 грн./шт
Кількість:
  
Бренд: Ремсинтез

Опис товару

Сівалка СПУ-8 (СУПН-8) привід вентилятора ВОМ призначена для пунктирного висівання каліброваних і некаліброваних відсортованих насіння кукурудзи, соняшнику, рицини та сорго, а також насіння кормових бобів, сої, квасолі та люпину з одночасним, роздільним від насіння внесенням мінеральних добрив та прикочуванням ґрунту в рядках. Сівалки СПУ-8 агрегатується з тракторами ЮМЗ, МТЗ-80/82, Т-70С. Сівалка може комплектуватися системою контролю висіву (інформаційне пристрій "Факт").



Сівалка СПУ-8 має наступні модифікації:



1. СПУ-8М сівалка модернізована (має висіваючий апарат УПС-8) привід від вентилятора ВОМ.Сівалка СПУ-8 має наступні модифікації:



2. СПУ-8-01 привід від ежектора.



3. СПУ-8-02 привід від ВОМ.



Принцип роботи сівалки СПУ-8 (СУПН-8) полягає в наступному. За допомогою механізму передач від опорно-приводних коліс здійснюється обертання семявысевающих дисків і пружинних шнеків туковысевающих апаратів. Вакуум в підковоподібної порожнини кришки висіваючого апарату сівалки СПУ-8 створюється або вентилятором, що приводиться в обертання гідромотором від гідросистеми трактора, або шляхом розрідження від вихлопної трактора за допомогою спеціальної труби. Для контролю величини розрідження на вентиляторі або на вихлопній встановлений регулювальний клапан з мембранним тягоміром, що показує тиск.



Насіння присмоктуються до знаходяться в зоні розрідження отворів обертального диска і транспортуються з забірної камери в зону скидання. Видалення зайвих насіння, які присмокталися до отворів, назад у забірну камеру здійснюється штирями вилки, встановленої в забірній камері апарату сівалки СПУ-8, між якими при обертанні диска проходять присмокталися до отворів насіння. У нижній частині апарату при переході отворів із зони розрідження в зону атмосферного тиску насіння по одному відпадають з отвору і вкладаються на дно борозни, утвореної насіннєвий п'ятої сошника. Пружинні шнеки туковисівного апарата сівалки СПУ-8 (СУПН-8) з лівого і першої навивкою виносять добрива з бункера у воронки.



Розсіювачі, здійснюючи коливальні рухи у вихідних вікон воронок, розосереджують потік туків, забезпечуючи рівномірний струмінь у тукопроводах, а потім у борозни утворені туковыми п'ятами сошників. Загортачи сівалки СПУ-8 (СУПН-8) закривають грунтом борозни з вкладеними в них насінням і добривами. Потім знаходяться за загортачами прикочуючі колеса ущільнюють ґрунт над борознами, створюючи контакт насіння з ґрунтом і умови для підтягування для них вологи.



Технічна характеристика сівалки СУПН-8



 




Тип агрегату



навісний



Ширина захоплення, м



5,6



Ширина міжрядь, см



70



Норма висіву насіння, тис. шт/га:



25-150



Робоча швидкість, км/год



5,4-10



Глибина закладення, мм



40-120



Маса, кг



1180



Потужність трактора, л. с.



від 60



Оплата та доставка

Варіанти доставки
  • Новая Почта
  • Самовывоз
  • Автолюкс
  • Гюнсел
  • Ночной Экспресс
  • Повернення і обмін Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.
Варіанти оплати
  • Безналичный расчёт
  • Наличный расчёт
  • Наложенный платеж
  • Предоплата
Блок с товарами
Код: 230693111
Під замовлення
Код: 600222844
Під замовлення
Код: 47993731
Під замовлення
Код: 47993702
Під замовлення
Код: 47993703
Під замовлення
Код: 230700495
Під замовлення
Группы товаров
Контакты
  • Назва підприємства:
    АГРОСАЛОН
  • Місто:
    Кропивницький
  • Адреса:
    вулиця Панфіловців, 22
  • Телефон:
  • Контактна особа:
    Сергій